Home

Wat is Shiatsu

Chinese en Japanse Acupunctuur

Voor wie

Achtergrondinformatie

Praktische informatie

Hoe ziet een behandeling er uit?

De therapeut

Verzekeringsinformatie

Uw Privacy

Contact

 

De Therapeut

Mijn naam is Winnie Hendriksen en heb mijn opleiding voor Shiatsutherapeut gevolgd aan Academie Qing Bai te Amersfoort.

Dit ben ik gaan doen,nadat ik zelf diverse malen de positieve uitwerking van Shiatsu had ervaren. Omdat ik mijzelf steeds fitter ging voelen, direkt na en later ook gedurende een langere tijd na een behandeling, ben ik mij meer gaan verdiepen in Shiatsu om vervolgens ook uiteindelijk anderen kennis te laten maken met deze prachtige vorm van therapie.

De eeuwenoude Chinese wijsheid, de onlosmakelijkheid van lichaam en geest, en daarnaast het unieke van ieder persoon, bieden iedere keer weer een nieuw uitganspunt .

Als aanvulling op Shiatsu, heb ik mijn studie vervolgd met Acupunctuur, en heb het diploma voor Klassieke Chinese Acupunctuur in 2016 in ontvangst mogen nemen.

Omdat ik Shiatsu en acupunctuur graag combineer, ben ik mij gaan specialiseren in de Japanse acupunctuur. Vooral de wijze van diagnostiek en het gebruik van zeer fijne naaldjes vormen een prachtige combinatie met de Shiatsu therapie.

Ik vind het heel fijn dat ik met Shiatsu en Acupunctuur kan bijdragen en mensen mag ondersteunen in hun weg naar genezing en herstel.